Hemsida

Webbutveckling, underhåll och support

En bra hemsida är navet i all din kommunikation. Vi jobbar alltid för att skapa en hemsida som engagerar, intresserar och skapar dialog med din målgrupp.

Utveckling

Med WordPress som CMS utvecklar vi säkra, smidiga och funktionella webbplatser. Alltid anpassade efter de enheter som används. Med en expertis inom WordPress skapar vi webbplatser med möjlighet till avancerade funktioner, men med en enkel administration.

Webbsupport

Lika snabb som trevlig. Vår support finns alltid till hjälp när tekniken strular. Vi finns tillgängliga under kontorstid och du får alltid svar inom 24 timmar, oftast snabbare.

Sökmotoroptimering – SEO

I Sverige görs det 45 miljoner sökningar på Google, varje dag. Vi hjälper dig att synas bland alla träffar. Vi gör en teknisk översyn av din hemsida och ser över innehåll. Utifrån vår analys gör vi åtgärder och hjälper dig att hitta rätt söktermer att arbeta med. Du får tydliga ranking- och trafikrapporter som visar position och insikter om besökstrafik.

Underhållsavtal / webbredaktör

Använd oss för att få snabb hjälp i ditt arbete med att ha en levande och ständigt uppdaterad hemsida. Vårt underhållsavtal innebär att du kan vända dig till oss vid behov. Du väljer ut en kontaktperson hos er som får en personlig kontakt hos oss.

Uppdateringspaket för en hållbar webb

Vi uppdaterar löpande ditt webbpubliceringssystem (WordPress) när nya versioner släpps för att säkerställa säkerhet och stabilitet.

JK´s webbhotell

Vi erbjuder ett webbhotell med riktigt vassa funktioner. Vårt snabba webbhotell,  där vår egen hemsida samt många av våra kunders hemsidor ligger, drivs med el som är miljöcertifierad med Naturskyddsföreningens miljömärke, Bra Miljöval. Din hemsida och e-post förvaras i driftsäkra serverhalla, placerade i Sverige.

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se