Copy

Med ett tilltal som berör

Det pratas mycket nuförtiden. I många olika kanaler samsas miljoner budskap. Alla med syftet att nå ut. Att ge ditt varumärke en unik röst och tonalitet är att skapa en identitet som gör att du märks, känns igen och engagerar.

Det handlar alltså om att förstå målgruppens behov och med ord och tilltal anpassa budskap, innehåll och tonläge för just det behovet och vald kanal. Bakom varje slagkraftig budskap, informativ eller fördjupade text finns en tydlig strategi som grundar sig i en kännedom om ditt varumärke.

Förutom att prata med hjärtat och väcka känslor, gäller det att skriva texter som ger bra synlighet och ranking i Google. Besökarna ska ju hitta till just ditt varumärke. Trixigt, men roligt. Och fullt möjligt.

Genom att utarbeta en strategi för allt innehåll som ditt varumärke presenterar, skapas en helhet. Hand i hand med designen, blir det här ditt varumärkes identitet. Våra copywriters och skribenter hjälper dig med texter och copy för varumärke och koncept, hemsidor, sociala medier, reportage, bloggar, annonser och mycket mer.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se