Om oss

Vår idé – Grön kommunikation

Vi och våra kunder vill göra världen gladare. Vi drivs av samma grundläggande syfte och Järna Kommunikation bygger affärer genom hållbara kommunikationslösningar. Vi tror att det är viktigt att reflektera kring Varför? man gör saker och inte bara titta på Vad? man gör för saker. Vi bottnar i tanken att bygger man företag utifrån sitt syfte finns bara möjligheter och stor potential för expansion.

Vi är en mindre, flexibel byrå med ett team inom strategisk kommunikation, grafisk form, copy, sociala medier och webb. För oss står ekologisk hållbarhet som ett övergripande mål och det har det gjort sedan vi startade 2008. Vi kommunicerar tjänster och produkter som vi själva gillar och samarbetar med föregångare inom hållbarhet t ex Saltå Kvarn, Weleda, Gryningen och Solåkrabyn.

Vi hjälper dig att bygga långsiktiga affärer, skapa dialog och att tänka GRÖNT i val av kanaler och material. Inspiration till att tänka nytt får vi genom att växla mellan lantliv och stadsliv, stillhet och full aktivitet. Vi har kontor i Järna med liten filial i Stockholm.

Att lyckas nå ut

Engagemang och intresse är avgörande för att lyckas och därför tänker vi på samma sätt när det gäller dina produkter. Att nå dina kunder handlar om att prata om det som är viktigt för dom. Därför börjar vi alltid där.

Dialog JK's grundbultarhjälper dig skapa långsiktiga relationer med dina kunder. Det är den kommunikation människor vill ha och det är på så vis vi leder ditt företag mot expansion och framgång.

Vår mission

Vi bygger affärer genom  hållbara kommunikationslösningar. Skapar engagemang och dialog på ett innovativt och ansvarstagande sätt, alltid med helheten i åtanke. Vi är en low-profit limited liability corporation som genererar liten vinst och som vill bidra med något bestående och allmännyttigt inom vårt område.


Visste du att…

Järna Pop up

Vi stöder Järna Pop-up som nattvandrar och bjuder unga i Järna på popcorn.

Camino magazine

Vi är Caminovänner för att de sprider berättelser om en grönare, godare och skönare framtid.

Bee urban

Vi är bifadder, för att bina är viktiga för vår framtid. Kämpa bina, vi står på er sida!

Vårt webbhotell drivs med miljöcertifierad el.

Giving People

Vi stödjer Giving People.

Missing People

Vi stödjer Missing People.

Min stora dag

Vi är månadsgivare till Min stora dag.

Ytterjärna

Vi är delinitiativtagare och aktiva medlemmar i Föreningen Ytterjärna Nätverk. Upptäck vårt kära Ytterjärna på Ytterjarna.se


Vi…

  • ser potential istället för problem
  • tycker om att tänka ekologiskt
  • vill vara med och bidra till en gladare värld
  • tänker hållbarhet och långsiktighet
  • gillar att träffa nya människor
  • väljer gärna miljösmarta leverantörer
  • har mycket idéer
  • hoppas att du vill träffa oss. 🙂