Fotografering & bildredigering

Bli en bättre fotograf och bildkommunikatör

Lär dig ta bra bilder och få tips på redigering för både nya och befintliga bilder. Anmäl dig och dina kollegor till vår kurs idag!

Med vår kurs Fotografering och bildredigering ger vi dig praktiska tips på hur du kan använda din systemkamera eller telefon för att ta bra bilder. Vi övar på plats på att ta bra porträtt, pratar om ljus, samt får tips på enklare bildredigering som ger stor effekt.

Har ni svårigheter med en viss slags bild eller redigering? Då finns möjlighet att specialsy en kurs för just er om ni kommer i grupp.

Vi lär dig hur du:

  • Fotograferar i befintligt ljus.
  • Använder din blixt på rätt sätt.
  • Tar bra porträtt samt gruppbilder.
  • Övar med just din kamera.
  • Gör lättare redigering i photoshop eller lightroom.
  • Kan tänka kring bild och bildkommunikation.

Boka kurs till din verksamhet

Missa inte chansen att bli en bättre fotograf och bildkommunikatör. Boka en kurs till din verksamhet.
Datum, plats och pris enl överenskommet vid bokning. Ange dina önskemål vid anmälan:

Boka kurs


Helené Grynfarb JK Akademi Järna KommunikationKursledare: Heléne Grynfarb

Heléne fångades av bildens magi under tidiga tonåren och sedan 12 år tillbaka arbetar hon som fotograf, retuschör och utbildar även blivande fotografer.

Förutom fotografering och bildredigering är hon även en fena på videoproduktion och arbetar mycket med produktion av video för webben.

Kontakt

 


Heléne Grynfarb JK Akademi Järna KommunikationVälkommen till JK Akademi

Vi tycker det är väldigt roligt att dela med oss av vår kunskap. Därför erbjuder vi en rad olika kurser, så att du snabbt kan ta steget mot att själv bli expert. Smart paketerad och pedagogiskt presenterad. Kanske behöver du lansera en ny hemsida eller är intresserad av att bli expert på sociala medier? Finn kusen för dig i vårt kursutbud eller beställ en anpassad kurs.

Se vårt kursutbud