Webbutveckling med helhetssyn

För mig är det kul att leverera en produkt som kunden har glädje av. System som är stabila och trevliga att jobba i. Att tex typsnitt och färger är desamma både för besökare och användare är en självklarhet. Det ska vara tydligt och enkelt.

Virabhadrasana 2

Jag jobbar med webbutveckling på både klient- och serversidan. Främst med PHP och jag har bred erfarenhet av WordPress och TYPO3. Är även bekväm med att bygga egna system.

Jag bor i Järna och den lokala kulturen, näringslivet och miljön ligger mig varmt om hjärtat. Därför känns det kul och spännande att jobba med Järna Kommunikation.

Väl optimerad kod är klimatsmart! Och då gäller det att ha en helhetssyn där man optimerar på både klient- och serversidan. En väl optimerad webbplats ska varken få fläkten i datorn att föra oväsen, dra onödigt mycket batteri i telefonen eller orsaka onödig belastning och väntetider på webbhotellet.

På fritiden sysslar jag mycket med yoga, och deltar i yogautmaningar på Instagram. Jag är även intresserad av fotografi och film, såväl natur som stadsliv och stjärnhimlen.

Lukas Mattsson Webbutvecklare 0705510006 lukas@jarnakommunikation.se