En bra relation är när jag och kunden utvecklas tillsammans

– Mitt drömuppdrag bygger på relationen till kunden! De flesta uppdrag blir väldigt bra om samarbetet har mognat till den grad att man vågar prova nya saker. Och där jag kan utvecklas tillsammans med kunden.

Se videon och lär känna produktionsledaren Anders lite bättre:

– Min bästa egenskap? Svår fråga, men om jag ska försöka resonera är jag nog ganska fördomsfri. Jag går inte in med så mycket förutfattade meningar och förväntningar. Det roligaste och mest spännande är att låta saker bli vad de blir.


Datadriven marknadsföring ökar chanserna att lyckas
Att arbeta med datadriven marknadsföring handlar om att öka chanserna att lyckas. Genom att analysera data kan vi anpassa marknadsföringen för att uppnå bästa resultat, oavsett om det gäller att locka nya kunder till din hemsida eller leda befintliga kunder till köp. Läs mer om hur vi arbetar här.


 

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se