Hur kan vår originalare hjälpa dig?

Ladan Alipour Originalare Järna Kommunikation

Vår noggranna och kreativa originalare Ladan ser till att din grafiska form tillämpas till rätt format för rätt kanaler. Utifrån ditt unika grafiska manér gör hon snabbt original klart för tryck och distribution.

Med ett öga för stil och form pusslar Ladan snabbt och snyggt ihop text, färg och form till tryckfärdiga produkter. Och som assisterande grafisk formgivare är hon gärna med och hjälper dig att hitta ett visuellt uttryck som fångar essensen för just din verksamhet.

Med erfarenhet av originalarbete för bl.a. Granit och Renee Voltaire samt tio yrkesverksamma år inom branschen har Ladan full koll på färg, form och innehåll. Genom åren har hon arbetat med allt från förpackningar och kreativa illustrationer till annonser och logotyper.

–Samspelet mellan form och färg är spännande och jag lockas av att skapa harmoni
som blir till något mer än de enskilda delarna för sig.
Ladan Alipour, Originalare Järna Kommunikation.

Print, förpackningar och illustrationer

Vi vet att tryckfärdiga original ska levereras snabbt och uppfylla stränga krav på stil och kvalitet. Ladan arbetar nära dig som kund och omvandlar din grafiska form till tryckfärdiga produkter, snabbt och behovsanpassat.

Dessutom är hon en uppskattad illustratör och hjälper gärna till med att ta fram illustrationer till din hemsida, broschyr eller nyhetsbrev.

Ladan Alipour Originalare Järna Kommunikation

Vi utgår från din befintliga form eller skapar något nytt, allt efter dina behov. Vill du ha hjälp av vår originalare? Hör av dig!

Ladan Alipour Grafisk formgivare 076-5728103 ladan@jarnakommunikation.se