Karin Huber: En bättre värld genom färg och form

–Ibland känner jag att det jag arbetar med nästan är lite ”futtigt” i jämförelse med ex personer som arbetar på sjukhus och räddar liv. Men samtidigt tänker jag att mitt arbete gör människor glada, och av glädje blir personer trevligare mot andra, det blir ringar på vattnet och världen blir lite bättre.

Se videon och ta reda på vad som gör mig, Karin Huber, riktigt glad:

”Det jag gillar mest med mitt jobb är att få sätta mig in i olika företag och hitta deras personlighet för att sedan skapa en värld kring den. Att personerna man sedan bjuder in i den världen blir glatt överraskade men också känner sig hemma, det tycker jag är det roligaste.”

Formgivning och design handlar för oss om att fånga och förmedla ditt företags personlighet i alla kanaler som möter kunder och medarbetare. En tydlig och enhetlig bild av företaget inger förtroende och gör det enklare för dig att nå ut i bruset med minsta möjliga kraft.
Läs mer om formgivning för identitet, helhet och känsla

Karin Huber Grafisk formgivare 070 511 83 51 karin@jarnakommunikation.se