Ge er grafiska manual nytt liv – Grafisk Manual Online

originalare sökes

I en tid då möjlighet till distansarbete är top of mind är det extra viktigt att ha tillgång till din varumärkesprofil på ett tydligt och enkelt sätt. Med vår tjänst Grafisk Manual Online finns ditt företags unika identitet bara ett klick bort.

Ge er grafiska manual nytt liv och det utrymme den behöver med vår digitala tjänst. Du får snabbt tillgång till: logotyper, typsnitt, färgkoder, fotografier, varumärkesplattform, instruktioner och mycket mer, allt samlat under ett och samma tak.

  • Publikt eller lösenordsskyddat
  • Filer lättillgängliga för nedladdning
  • Tidsbegränsad åtkomst för externa leverantörer
  • Enkelt att redigera
  • Alltid uppdaterad

”Jag märker mer och mer hur viktigt det är för företag att snabbt ha tillgång till sin grafiska manual, beslut ska fattas snabbt, man arbetar på olika platser och kommunicerar i olika medier. Därför är Grafisk Manual Online en bra resurs för alla som jobbar med varumärket.”
Karin Huber Grafisk formgivare, Järna Kommunikation

Kom igång med Grafisk Manual Online

Ge er grafiska manual nytt liv och det utrymme den behöver.
Upptäck fördelarna

Behöver er grafiska manual ses över och utvecklas? Vi hjälper er gärna att skapa en ny grafisk manual från grunden eller att vidareutveckla er befintliga.
Läs mer om hur vi skapar formgivning för identitet, helhet och känsla

Karin Huber Grafisk formgivare 070 511 83 51 karin@jarnakommunikation.se