Webbinar: Helhetstänk kring design – en unik inblick

Få en unik inblick i processen och tankarna kring ett stort designarbete för JATC Community Health Care. Hur får man företagets vision och mission att rimma med sitt visuella uttryck. Hur kan man jobba med sin grafiska profil för att stärka sitt varumärke och bygga en lönsam affär?

I detta webbinar berättar vår grafiska formgivare Karin Huber om arbetet med ny grafisk profil för JATC Community Health Care. Här du får även höra Liselotte Almén Malmqvist, grundare och företagsutvecklare på JATC Community Health Care berätta om företaget och tankarna kring arbetet.

Liselotte Almén Malmqvist, Grundare och företagsutvecklare, JATC Community Health Care

Karin har bland annat vunnit utmärkelsen GULD i tävlingen Kolla! som arrangeras av Föreningen Svenska Tecknare. Hon fick då utmärkelsen för sin formgivning av Saltå Kvarns förpackningar. Hon har även formgivit alla bokomslag i Harry Potter-serien.

JATC Community Health Care erbjuder ett tryggt helhetskoncept med eget boende, arbete och en aktiv fritid för personer med neuropsykiatrisk diagnos.


När: 4 november 2020, kl 08:30 – 09:30.
Var: Digitalt webbinar
Pris: Kostnadsfritt webbinar.

Begränsat antal platser.

Anmäl dig nu


Karin Huber Grafisk formgivare 070 511 83 51 karin@jarnakommunikation.se