Selected by Järna stöttar företag som vill och gör gott

Selected by Järna - Tuna Snickeri

Selected by Järna är lika mycket ett nätverk som en webshop. Produkterna som du hittar hos oss är noga utvalda och omsorgsfullt producerade med både människa och miljö i omtanke. Vi vill helt enkelt stötta företag som vill och gör gott.

Varför driver en kommunikationsbyrå en webshop? Sedan starten 2008 har vi på Järna Kommunikation brunnit för att lyfta fram verksamheter som både vill och gör gott. Med Selected by Järna tar vi vår vision ett steg längre.

Maria Håkanson - Selected by Järna

I och omkring Järna finns så många eldsjälar som gör produkter med en alldeles egen historia och identitet. Saker som skapar glädje och som verkligen håller – i alla led. Det vill vi vara med och lyfta fram.
Maria Håkanson, VD

Människan bakom

Joakim var 21 år när han först började arbetet med att stöpa ljus på Saltå By. 12 år senare är han en mästare som under hela året stöper ljus till vinterns högsäsong..

Inspirationen till Selected by Järna är sprungen ur alla fantastiska människor vi träffar och nätverkar med. Det är deras historier, drivkrafter och drömmar som formar produkterna – och gör dem unika. Därför vill vi vara med och föra fram deras berättelser.

Saltå By Selected by Järna

Selected by Järna kan du läsa mer om Joakim på Saltå By och dessutom bekanta dig med många fler eldsjälar som sprider värme genom deras hantverk och passion.

Vem vet..kanske har du en historia att berätta för oss?

Följ med på resan

Vi söker ständigt efter nya samarbetspartners som vill vara med på vår resa. Kanske har du en produkt som du gärna skulle vilja se på Selected by Järna?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se