Så hanterar vi Coronakrisen

När världen är upp och ner

Det är många av er som känner av krisen just nu. Uteblivna beställningar och kunder. Stängda arbetsplatser eller många borta på grund av sjukdom eller vab. Coronaviruset har skakat om företag i hela Sverige och världen.

Vi på Järna Kommunikation hoppas att ni mår bra efter omständigheterna. Vi jobbar på som vanligt, men följer självklart restriktionerna som ges. Många av oss jobbar hemifrån och möten har förflyttas till videokonferenser. Vi har ställt in våra utbildningstillfällen och frukostmötet i april, för att inte utsätta någon för onödiga risker.

Våra olika kompetenser finns kvar för att stärka upp och stötta er i den mån ni behöver. Hör av er om ni har några funderingar eller om ni brottas med hur ni ska tänka i dessa tider.

Virtuella möten

Vi hjälper er gärna att sätta upp stöd för säkra och effektiva videomöten. Att hålla kontakten, både internt och mot kund är viktigt just nu.

Kommunikation och information

Att sätta samman texter eller producera löpande filmer med information är ett bra sätt att hålla era kunder uppdaterade på hur verksamheten sköts i kristid. Att hålla målgruppen uppdaterade i exempelvis sociala medier hjälper till att skapa trygghet. Fotograf och skribenter finns tillgängliga hos oss för att hjälpa er med det ni behöver.

Digital annonsering

Vi kan hjälpa dig att omforma och rikta din digitala annonsering mot det som är mest relevant för din målgrupp just nu.

Webbshop och presentkort

Det finns sätt att fortsätta sin verksamhet utan att behöva mötas fysiskt. Att erbjuda presentkort, anpassa din webbshop med fördelaktiga erbjudanden och omboknings- och avbokningsvillkor är åtgärder som kan göra stor skillnad.

Vi har nyligen lanserat vår egna webbshop, Selected by Järna, och finns redo att hjälpa dig att bygga din alldeles egna butik på nätet.

Idéer och stöttning

Behöver ni tänka om eller tänka nytt, om än tillfälligt? Vi finns här som bollplank och hjälper till med att forma såväl information som erbjudanden och tillfälliga tjänster.

Ta hand om er där ute!


Selected by Järna - Påskpaket

Stötta lokala producenter

Besök gärna Järna Kommunikations lillasyster Selected by Järna. En webbshop som drivs ideellt av oss, i syfte att lyfta små producenter och hantverk som tillverkas med hjärta och stort engagemang. Här hittar du småskaligt producerade produkter som passar fint som uppmuntrande presenter – till dig själv, dina kunder eller någon du tycker extra mycket om. Stötta mindre företagare och producenter, tillsammans fixar vi det här!


Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se