Så bidrar våra kunder till hållbar vård och omsorg

Vi är stolta över att arbeta med kunder som verkligen har bestämt sig för att sätta människan i främsta fokus. Tillsammans är vår ambition att göra världen lite gladare. Här kan du läsa mer om hur några av våra kunder bidrar till hållbar vård och omsorg:

Solberga By – Waldorfgrundsärskola & elevhem

Solberga By erbjuder helhetslösningar inom Waldorfgrundsärskola och LSS-boende för barn och ungdomar med funktionsvariation. Deras verksamhet är förankrad i den antroposofiska människokunskapen och de arbetar med individbaserad läkepedagogik och socialterapi.

Läs mer om vårt samarbete med Solberga By.

Saltå By Vård och omsorg

Saltå By – Växa och mogna i trygg miljö

Saltå By är en av Järnas fantastiska verksamheter som drivs av omtanke om människan och miljön. Ambitionen är att skapa trygghet, glädje och att bidra till kreativitet inom deras verksamheter för gymnasiesärskola, LSS-boende och daglig verksamhet.

Läs mer om vårt samarbete med Saltå By.

Hagastiftelsen – Trygghet och omsorg med individen i fokus

I natursköna miljöer bedriver Hagastiftelsen socialterapeutisk verksamhet inspirerad av antroposofi. Hagastiftelsen erbjuder individanpassade boenden och daglig verksamhet för vuxna med funktionsvariationer. Varje medarbetares utbildning och kompetens är särskilt anpassad för att bemöta den enskildes behov och förutsättningar.

Läs mer om vårt samarbete Hagastiftelsen.

Porträttfotografering

Solåkrabyn – Individuellt liv i gemenskap

Solåkrabyn består av två socialterapeutiska bygemenskaper som värnar om individuellt liv i gemenskap via boende och daglig verksamhet.

Läs mer om vårt samarbete Solåkrabyn.

 

 

 


Tillsammans skapar vi hållbara och lönsamma affärer

Vi är en liten byrå med ett stort hjärta. Och det där stora hjärtat bankar hårt för företag som vill gott. Som värnar om jorden vi går på och vill att ungarna våra ska ha en fin framtid. Som ser hållbarhet i såväl miljö som relationer, arbetssätt och kommunikation som självklart. Om du har kommit en bit på vägen, redan är där eller bara vill spelar mindre roll. Tillsammans jobbar vi långsiktigt och smart.

Läs mer om våra tjänster eller boka kostnadsfri idéfika med oss.


Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se