Vi lanserar webbutik – Selected by Järna

Selected by Järna

Lagom till jul lanserar vi vår egen webbutik: Selected by Järna. Med vår lilla shop vill vi lyfta fram verksamheter som skapar produkter med omtanke för både miljö och människa. Redan idag kan du välja mellan flertalet mysiga julpaket – beställ senast 17/12 för leverans innan julafton.

Med Selected by Järna stöttar vi företag som vill och gör gott. Producenter som tillverkar med hjärta och skapar prylar som har en egen historia och identitet. I vårt initiala sortiment hittar du produkter från: Saltå By, Solåkrabyn, Haganäs, Varma Kök, Tuna Snickeri, Järna Rosteri, Saltå Kvarn och Svenska LantChips.

Selected by Järna - Tuna Snickeri

Människorna bakom

Selected by Järna hittar du både hantverk och ätbart – produkter som är noga utvalda och omsorgsfullt tillverkade. Men det handlar om så mycket mer än produkter. Med vår webbutik vill vi även lyfta fram människorna bakom produkterna och visa uppskattning för alla eldsjälar som bidrar till Järnas utveckling.

Följ med, var med

Selected by JärnaUnder 2020 kommer vi att fortsätta utvecklingen av vårt sortiment. Det kommer att bli en spännande resa som du är varmt välkommen att följa med på. Kanske har du tips på bra grejer som förtjänar att spridas?

Hör gärna av dig till oss!

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se