Så bidrar våra kunder till en hållbar framtid

Vi är väldigt stolta över att få arbeta med kunder som går ett steg längre för att bidra till en hållbar framtid. Tillsammans är vår ambition att göra världen lite gladare. Här kan du läsa mer om några av våra kunders hållbarhetsarbete:

 

Saltå Kvarn – Ett ekologiskt matföretag

Sedan starten 1964 har Saltå Kvarn producerat ekologiska produkter från jordbruk som inte tillåter varken konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Dessutom belönar Saltå Kvarn odlare som driver hållbara jordbruk via initiativet Happy Village. Resultatet är nyttiga och naturliga livsmedel som både smakar gott och är bra för miljön.

Läs mer om vårt samarbete med Saltå Kvarn.

 

LantChips – Först med fossilfri produktion

Inte nog med att Svenska LantChips var först i Sverige med ekologiska chips. De har dessutom investerat i en ny sorts anläggning som värmer deras fritöser med vattenånga, därmed är Svenska LantChips först i världen med fossilfri produktion av chips. Goda chips för en hållbar framtid!

Läs mer om vårt samarbete med Svenska LantChips.

 

DayCape – Hjälper barn att planera dagen

DayCape är en interaktiv kalender för planering av aktiviteter. Initiativet har tilldelats flertalet stora utmärkelser och hjälper dagligen barn och unga vuxna att planera och följa upp sina aktiviteter. Tack vare interaktiv design och smarta funktioner kan föräldrar och lärare enkelt bidra till en bättre dag för personer som behöver lite extra hjälp med planeringen.

Läs mer om vårt samarbete med DayCape.


Tillsammans skapar vi hållbara och lönsamma affärer

Vi är en liten byrå med ett stort hjärta. Och det där stora hjärtat bankar hårt för företag som vill gott. Som värnar om jorden vi går på och vill att ungarna våra ska ha en fin framtid. Som ser hållbarhet i såväl miljö som relationer, arbetssätt och kommunikation som självklart. Om du har kommit en bit på vägen, redan är där eller bara vill spelar mindre roll. Tillsammans jobbar vi långsiktigt och smart.

Läs mer om våra tjänster eller boka kostnadsfri idéfika med oss.


Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se