Säg hej till vår nya stjärna, Ladan!

Vi vill välkomna, och presentera, Ladan som nyligen börjat sin resa hos oss på Järna kommunikation som grafisk designer.  Ladan är ursprungligen från Iran där hon är utbildad  inom grafisk design. Efter sin utbildning  drev hon under flera år en byrå inom detta tillsammans med två tjejer från utbildningen i sitt hemland.

När Ladan kom till Sverige för tio år sedan var det självklart för henne att satsa på att lära sig de svenska språket för att skapa sig ett liv här. Ett land hon älskade från första börja mest till följd av de värderingarna som råder här bland människorna.

Ladan gick senare en utbildning på Nackademin inom grafisk design, det skiljer sig väldigt mycket att arbeta inom denna bransch i Iran och I Sverige och därför är Ladan glad att hon utbildade sig på nytt här i Sverige. ”De är en väldig skillnad på vad man anser snyggt grafiskt och vad som går hem i Sverige jämfört med i Iran” berättar Ladan. 

För Ladan har det alltid varit självklart att hon ska jobba med form och design, hon tänker design hela dagarna i allt hon gör i livet och är glad att få arbeta med sitt intresse. På fritiden spenderar hon mycket tid med sin familj och utöver form och design är även matlagning ett brinnande intresse. 

När Ladan kom hit till oss på Järna kommunikation första gången för intervju träffade hon vår formgivare Karin som hon kände igen från när hon varit och föreläst på Nackademin under utbildningen. Då visste hon direkt att hon hade hamnat rätt!

Vi är glada att Ladan hittade hit och ser fram emot att följa hennes utveckling hos oss!

 

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se