Gratisprogram för den digitala kommunikatören

Gratisprogram för den digitala kommunikatören

Det finns en uppsjö av gratisprogram och kostnadsfria hjälpmedel för att finslipa din digitala kommunikation. Här listar vi några av våra favoriter:

Video

DaVinci Resolve är Adobe Premiere-utmanaren som låter dig klippa, texta, färg- och ljudredigera som ett proffs. Du kommer en bra bit på vägen med den kostnadsfria versionen. Testa själv.

Vill du komma igång med rörlig media? Vi hjälper dig gärna!

Sociala medier

Later och Buffer är verktygen för dig som publicerar i flera kanaler och söker efter ett smidigt sätt att schemalägga dina poster. Schemalägg för Facebook, Instagram, Twitter, och Pinterest.

Nå ut, skapa engagemang och uppnå resultat i dina digitala kanaler. Vi hjälper dig gärna med sociala medier och datadriven marknadsföring.

Webb

Yoast SEO är ett pluggin till WordPress som hjälper dig att sökordsoptimera dina inlägg. Du får en lista över förbättringspunkter och kan smidigt optimera dina poster utan att vara ett SEO-proffs.

Alla söker – men alla blir inte hittade. Så hjälper vi er att klättra i sökresultaten på Google

Bildredigering

GIMP är alternativet för dig som inte är sugen på att starta en Adobe-prenumeration. Bra för både enklare och mer avancerad redigering av bilder samt frihandstecknande. Låt kreativiteten flöda!

Skapa känsla med bilder. Låt oss skapa bildmagi för din hemsida, sociala medier eller trycksaker.


Läs även


 

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se