Formintresserad originalare sökes

originalare sökes

originalare sökes

 

Är du en formintresserad originalare?

Vi behöver dig som är självgående, nyfiken och engagerad. Gillar högt tempo och är van att leverera tryckoptimerade original.  Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter gentemot flertalet aktuella varumärken.

Arbetet lämpar sig bäst för dig som är flexibel och har möjlighet att rycka in och assistera vår grafiska formgivare i olika projekt. Vi ser att du har goda kunskaper inom Adobe Indesign och Photoshop samt är datorvan. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på frilansbasis och innehar F-skattsedel.

Originalare sökes omgående

Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss!
Vi behandlar ansökningar löpande.

Om Järna Kommunikation

Vi är en mindre, flexibel byrå med ett team inom strategisk kommunikation, grafisk form, copy, sociala medier och webb. För oss står ekologisk hållbarhet som ett övergripande mål och det har det gjort sedan vi startade 2008.

Vi kommunicerar tjänster och produkter som vi själva gillar och samarbetar med föregångare inom hållbarhet t.ex. Saltå Kvarn, Weleda, Gryningen och Solåkrabyn.

 

Järna Kommunikation Glad Sommar

 

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se