Frukostmöte: Kommunicera digitalt – att nå ut och skapa engagemang

Anders Aldén, Lisa Gerhardsson - Kommunicera digitalt

Vi lever i en tid där det pratas mycket om content marketing, storytelling och engagerande budskap. Skriva kan de flesta – men hur uttrycker du dig bäst när företaget ska kommunicera? Vad är skillnaden mellan tonen på hemsidan och i sociala medier? Och vad innebär egentligen alla dessa begrepp?

Anders Aldén och Lisa Gerhardsson jobbar båda med text och budskap på Järna Kommunikation. Lisa har en bakgrund som journalist och har de senaste åren jobbat som copywriter för såväl stora som små varumärken. Anders arbetar med produktion och marknadsföring av innehåll för digitala medier.

Den 19:e september går Anders och Lisa igenom grunderna inom copywriting och ger dig de bästa knepen för att nå ut till målgruppen. Från tonalitet och varumärkestänk till hur du kan tänka när du skriver nyhetsbrev, pressmeddelanden eller inlägg i sociala medier.


Välkommen till vårt kostnadsfria frukostmöte

Välkommen onsdagen den 19:e september kl. 08:15-09:00! Vi håller till i I Skillebyholm på restaurang Varma Kök. Ekologisk frukost står framdukad från 08:00. Frukostmötet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

 


Hitta hit:

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se