Copywriter Lisa skapar sammanhang som berör

Lisa Gerhardsson Copywriter

Jag heter Lisa Gerhardsson och har nyligen börjat jobba som copywriter och skribent för Järna Kommunikation. Mitt jobb går ut på att göra om det krångliga och svårbegripliga till något enkelt och tilltalande för målgruppen. Det kan handla om att ta fram en tonalitet, utforma användarupplevelsen med hjälp av ord eller producera redaktionellt material och storytelling. Det roligaste är att läsa av, känna in, förstå och genom det skapa ett sammanhang som berör.

Tidigare har jag arbetat som copywriter på en digital byrå i Örebro och som reporter vid olika dagstidningar. Studerade gjorde jag i Norrköping, där jag tog i en magisterexamen från Kultur, samhälle och mediegestaltning vid Linköpings universitet.

Jag bor på landet utanför Örebro med min lilla familj. När jag inte jobbar ser jag till att ha det fint och umgås med folk jag gillar. Andra intressen är konst, litteratur, mat och musik – inte ogärna i en salig blandning.

Det som gjorde att jag fastnade för Järna Kommunikation var byråns engagemang och tänk. Att göra planeten till en mer hållbar, miljövänlig och gladare plats är något jag definitivt står bakom.

Lisa Gerhardsson Copywriter, Skribent +46739335661 lisa@jarnakommunikation.se