Nu finns DayCape till Apple Watch!

DayCape Apple Watch

Framgångssagan DayCape fortsätter med ett nytt kapitel

Nu finns DayCape tillgängligt för Apple Watch. De smarta klockorna är ett bra komplement till mobilen. DayCape för Apple Watch erbjuder användaren funktioner som är speciellt framtagna för att dagen ska rulla på ännu smidigare.

“Syftet med DayCape är att det ska vara ett stöd som finns tillhands under hela dagen. När användaren inte har telefonen eller surfplattan tillgänglig erbjuder Apple Watch ytterligare en trygghet. Det ska bli så spännande att höra vad våra Apple Watch-användare tycker om appen!”, säger Anton Håkanson, grundare DayCape.

Sagan började 2014

När appen lanserades i en beta-version. Med små medel, och en stor portion kreativitet, har vi fått vara med och utveckla DayCape från en prototyp till en mångfaldigt prisbelönt app. Tillsammans med grundaren, Anton Håkanson har vi utvecklat både app och webb. Vi har skissat, skrivit, designat och planerat framtiden.

“Det är en spännande utmaning att arbeta med ett teknikorienterat företag som kombinerar digitala verktyg med ett brinnande intresse för att göra skillnad. Det gör det extra kul att gå till jobbet om morgnarna!”, säger Jesper Thörn, Webbutvecklare.

Missa inte kommande kapitel!

Följ DayCape på: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och DayCape-bloggen.

DayCape är en digital bildkalender samt ett planeringsverktyg för föräldrar och lärare med barn i behov av extra stöd. DayCape har laddats ner 18 000 gånger och blivit belönad med flertalet utmärkelser från bl.a. Reach for change, Forbes, European Youth Awards och Business Challenge.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se