Vi välkomnar LantChips Grillat till chipsfamiljen!

LantChips Grillat

Hallå där chipsälskare och grillentusiaster!

Det är dags att hålla ögonen öppna (och grillen tänd) för nu rullar vår kund Svenska Lantchips ut nykomlingen LantChips Grillat till butikshyllorna (och webbshopen…såklart). Kul att få vara med vid ännu en produktlansering (förra gången var det LantChips Kantarell som sa hej!). Välkommen LantChips Grillat!

Från form till social interaktion

Vi fick den stora äran att vara en av de första att provsmaka LantChips Grillat, detta redan innan namnet var påkommet. Vår första uppgift var faktiskt att hjälpa Svenska LantChips att välja rätt namn för smaken (och att smaka chips, det tackar vi ju aldrig nej till). Vi fastnade för Grillat då kryddblandningen inte smakar som typiska grillchips, utan mer drar åt det Amerikanska BBQ-hållet, en ny känsla av grillat helt enkelt.

Emanuel assisterar vid fotografering av LantChips Grillat

Vår eminenta grafiska formgivare Karin satte den där särskilda LantChips-prägeln på påsen och tog fram en helt ny färg. Ingen produktlansering är komplett utan närvaro på sociala medier. Därför arbetar vi flitigt med att sprida ordet och engagera användarna i spännande tävlingar.   

“Vi arbetar regelbundet med Svenska LantChips och är alltid nyfikna på vad som dyker upp härnäst i deras sortiment. Det känns bra att arbeta med ett jordnära och miljömedvetet företag som LantChips, därför är vi extra glada över att bidra med ett helhetstänk kring design, webb och sociala medier
säger Emanuel

Kort om LantChips Grillat

LantChips Grillat är det senaste tillskottet till chipsfamiljen och bjuder på en känsla av grillat med söta toner. Smaken är framtagen för att attrahera grillentusiasten, med balanserade toner av BBQ-glaze, tomat, paprika och lök.

Psst…

…du följer väl LantChips på sociala medier?

FacebookInstagramTwitterLinkedIn

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se