Vårt mest spännande sociala projekt just nu: Här växer vi tillsammans!

Här växer vi tillsammans

ICA har fyllt hela 100 år och firar med samhällsengagemang i alla butikerna. Alla elever på Saltå Bys gymnasiesärskola kommer praktisera hos ICA Järna under året 2017. Unga människor som utmanar sig själva. 

Ta del av socialt samarbete när det är som bäst! Välkommen in på ICA Järnas och Saltå Bys Facebook-sidor. Var med och heja på praktikanterna. Varenda “gilla” och positiv kommentar betyder så mycket och hjälper oss alla att växa!

Samhällsengagemang är något som får oss på riktigt bra humör!

Vårt uppdrag var att lyfta det sociala samarbetet mellan ICA Järna och Saltå By. Vi skapade projektet ”Här växer vi tillsammans!”, tog fram en grafisk profil och ett helhetskoncept för kommunikation i butik samt sociala medier.

”Det här känns riktigt roligt. Att få jobba med projekt som betyder något för människor. Och för Järna. Tillsammans lyfter vi fram hjärtat i verksamheterna och pratar om saker som är på viktigt på riktigt.”, säger Maria Håkanson

Projektsymbolen består av två händer som tillsammans skapar ett hjärta, efter varje fullföljd praktik placeras ett handavtryck från elev och butiksmedarbetare på ett träd som pryder butikens skyltfönster. Händerna bildar löv på trädet och symboliserar hur deltagarna växer tillsammans.

Karin Huber, Grafisk Formgivare och Maria Håkanson, VD, siktar högt med nyproducerat butiksmaterial för projektet ”Här växer vi tillsammans!”.

”Den grafiska profilen är en så viktigt del i arbetet med att göra projekt tydliga både internt och externt. Här växer vi tillsammans är verkligen ett projekt som utstrålar gemenskap och en ambition att alla ska ha en chans att utvecklas.”, berättar Karin Huber.

Vi uppmanar dig att besöka ICA Järna och ta del av det härliga samarbetet. Varje tisdag finns en ny modig praktikant på plats för att ta sig an nya utmaningar.Vi säger hurra för ICA Järna och heja Saltå By! Och ser fram emot ett år med nya perspektiv och många leenden.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se