Vi flyttar till Skillebyholm

Den 22/2 flyttar vi från vårt nuvarande kontor till nya lokaler på Skillebyholm. Flyttlasset, som går efter frukostmötet – Autism som superkraft! som vi arrangerar samma morgon, rullar ca 4 kilometer söderut längs väg 57 till det nyrenoverade kontoret på Skillebyholm. Vi hoppas att se dig där snart!


Vår nya adress:
Skillebyholm 4, 153 91 Järna


Vi ser fram emot att lära känna alla våra nya grannar, i samma hus håller bland annat Främja, Järna Glass, Stiftelsen Guldfällen och Syftesfabriken till.

Vi smider roliga planer för nya kontoret.  Vi vill bjuda in till en kreativ hub någon dag i veckan där vi bjuder på fika och arbetsyta. Vi låter kreativiteten flöda och kommunikationsutmaningar blir lösta. Vi återkommer med närmare detaljer kring detta framöver.

Vår nya entré. Kliv på.

Vi sitter på övervåningen.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se