Skarpsynt korrekturläsare sökes!

Hej! korrekturläsare sökes
Kul att du klickade dig in på vår hemsida. I nuläget får vi den hjälp vi behöver och söker inte längre efter korrekturläsare. Men du är varmt välkommen att läsa mer om oss och våra tjänster. 

korrekturläsare sökes

Har du ett falköga och ett noggrant sinnelag? Då kan du vara vår nya korrekturläsare!
Frilansande korrekturläsare sökes som med kort varsel kan korrekturläsa både kortare och längre texter på beställning. Merparten av texten kommer att vara på svenska men även text på engelska kan förekomma. Därför är det meriterande om du har språkkunskaper inom det engelska spårket. Det enda du behöver är en dator och internetuppkoppling. Du väljer själv dina arbetstimmar och din arbetsplats!

Vi ser gärna att du är:

  • En fena på språkkunskap
  • Noggrann
  • Självständig
  • Alert
  • Datorvan

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande men vi lägger störst vikt på personliga egenskaper.

Låter det intressant? Kanske har du redan hittat stavfelet ovan ? 😉

Hör av dig eller besök oss så bjuder vi på eko-fika!

Kort om Järna Kommunikation

Vi är en liten och flexibel byrå med ett team inom strategisk kommunikation, grafisk form, copy, sociala medier och webb. För oss står ekologisk hållbarhet som ett övergripande mål och det har det gjort sedan vi startade 2008. Vi och våra kunder vill göra världen gladare. Vi drivs av samma grundläggande syfte och Järna Kommunikation bygger affärer genom hållbara kommunikationslösningar

Vi kommunicerar tjänster och produkter som vi själva gillar och samarbetar med föregångare inom hållbarhet t ex Saltå Kvarn, Weleda, Gryningen och Solåkrabyn.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se