Anton Håkanson, grundare DayCape, får utmärkelse av Forbes och kommer till Järna!

2016 var ett händelserikt år för vår kund DayCape som bl.a lanserade betallösning för sin prisvinnande app och fick flertalet utmärkelser, ex European Youth Awards och Reach for Change. Framgångssagan verkar bara ha nått sin början då grundaren Anton Håkanson inleder året med att bli utsedd av Forbes 30 under 30 till en av de ledande sociala entreprenörerna i Europa under 30. Hurra för Anton och DayCape!

Nu har du chansen att träffa Anton och låta dig inspireras av hans berättelse och insikter. Den 22:e februari välkomnar vi Anton som föreläsare på vårt frukostmöte. Missa inte tillfället att ta del av råd och tips på hur kreativa idéer kan bli verklighet och hur det är att driva ett startupföretag till framgång. Frukostmötet är gratis och ekologisk frukost står framdukad från 08:00. Anmäl dig här!

Som ett smakprov kan du gärna ta del av Antons senaste föreläsning för European Youth Awards. Klicka för att komma till videoföreläsningen.

Sedan starten har vi följt Anton och hans ambitiösa arbete för att skapa bättre förutsättningar för barn och unga i behov av extra stöd. Vi är stolta över att hans idé uppmärksammas och uppskattas av så många och ser fram emot ännu ett spännande år tillsammans med DayCape!

Kort om DayCape
DayCape vill att alla barn ska leva i en värld där de känner sig entusiastiska över dagen de har framför sig. För barn med autism, kan uppgifterna för inför kommande dag verka mycket svåra. Det är därför DayCape har utvecklat en rolig och interaktiv digital bildkalender som hjälper barn och unga att planera sin dag för att sedan kunna se fram emot kommande aktiviteter.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se