Vår julklapp går till Järna Pop-up!

Järna Pop-up är ett ideellt initiativ som mixar popcorn med nattvandring på ett varmt och hjärtligt sätt. Grundarna är fyra aktiva kvinnor som strävar efter att sprida trygghet och sällskap i hemorten Järna. Initiativet har blivit riktigt populärt bland ungdomarna och de varma popcornen tas emot med många leenden.

“Vi vill vara där ungdomarna är men utan fostran och villkor. Att vara i kommunikation och kontakt och finnas till hands som medmänniskor och att vara vittne, ett öra om det behövs.” Säger Malin Harladsson medgrundare Järna Pop-up.

Vi på Järna Kommunikation blev smått förälskade i denna härliga idé som rimmar väl med vår strävan efter att bidra till vårt samhälle och vår omvärld. Järna är vår ständiga källa till inspiration, ambition och intuition och det känns därför extra kul att bidra med vårt stöd på ett lokalt sätt.

I år skänker vi 2000 kr till förmån för Järna Pop-up. Ett bidrag som innebär att de kan investera i nya filtar, gasolvärmare, lyktor, skålar och mycket mer som ökar vintertrivseln på Järnas gator.

Vill du stödja Järna Pop-up? Du hittar dem på Facebook!

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se