Grafisk Manual Online – Årets julklapp om du frågar oss!

Vi har utvecklat tjänsten Grafisk Manual Online för alla företag som på ett enkelt, tryggt och ekonomiskt sätt vill säkerställa att den grafiska profilen alltid är marknadsaktuell.

Arbetet med en designprofil är en process som måste hållas levande och uppdaterad. En utmaning kan vara att företaget exempelvis får nya medarbetare eller att det dyker upp frågeställningar gällande profilen i olika delar av verksamheten. Ett effektivt hjälpmedel är en grafisk manual.

”Jag märker mer och mer hur viktigt det är för ett modernt företag att snabbt ha tillgång till en grafisk manual då beslut fattas fortare, fler arbetar i projekt och kommunikationen sker via olika typer av media”

Karin Huber, Grafisk formgivare på Järna Kommunikation.

Tjänsten Grafisk Manual Online ger dig full tillgång till er designprofilen. Materialet uppdateras enkelt och säkerställer en enhetlig kommunikation på alla nivåer.  Med den grafiska manualen lättillgänglig via nätet, som en samlad resurs för alla som arbetar med varumärket, blir det enklare att få till ett enhetligt uttryck och bemötande.

Intresserad?
Läs mer om Grafisk Manual Online.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se