Frukostmöte 22 feb: Autism som superkraft! – Om socialt entreprenörskap och att utveckla idé till verklighet

Anton Håkanson

Anton Håkanson, social entreprenör och grundare av DayCape, berättar om hur det är att förvandla hinder till möjligheter och hur barn och unga i behov av extra stöd kan utveckla egna superkrafter med hjälp av rätt förutsättningar. Som barn diagnostiserades Anton inom autismspektrat, en diagnos som senare avskrevs men lämnade honom med en unik insikt om de vardagliga problem som barn med autism brottas med. Insikter som lade grunden för appen DayCape, en digital bildkalender, som hjälper lärare och föräldrar att låta barn och elever utvecklas efter sina egna förmågor. DayCape har vunnit flertalet priser och bidragit till ett ökat fokus på hur skolor och förvaltningar kan arbeta med digitala hjälpmedel som ett stöd i verksamheten.

Missa inte detta tillfälle att inspireras av Antons berättelse och insikter. Ta del av råd och tips på hur kreativa idéer kan bli verkligheter och hur det är att driva ett startupföretag till framgång.

Välkommen till frukostmöte onsdagen den 22:e februari, kl 08:15-09:00 i Kulturhuset i Ytterjärna. Ekologisk frukost står framdukad från 08:00. Frukostmötet är kostnadsfritt.

“Det spelar ingen roll vem du är, hur gammal du är, var du bor, vad du vill göra … vem som helst kan sätta på en mantel och förbereda sig för en superdag!” Anton Håkanson, grundare DayCape

Anmäl dig nu

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se