Svenska LantChips lanserar Sveriges första webbshop för chips

Ekologiska chips från SVenska LantChips

Joseph Bautista

Joseph Bautista, marknadschef på Svenska LantChips

Svenska LantChips har länge varit föregångare när det gäller att ta fram nya hantverksmässigt producerade chipssorter och ekologiska chips.  Nu är man först ut bland chipsproducenterna i Sverige att ge alla konsumenter möjlighet att köpa direkt online från hela sortimentet.

– Vi får många förfrågningar och den nya webbshopen är en service som på sikt också kan vidareutvecklas med andra direkterbjudanden. Med webbshopen vill vi också ge konsumenter bättre möjlighet att hitta och efterfråga ekologiska chips, där vi ligger långt framme, säger Joseph Bautista Marknadschef Svenska LantChips

 

– Det är otroligt kul att få vara med och hitta nya vägar för LantChipsen att nå ut. Svenska LantChips är ett genuint familjeföretag som gör saker på riktigt och där äkthet och hållbarhet är viktigt, säger Maria Håkanson VD Järna Kommunikation

Se nya lantchips.se och shop.lantchips.se


 

Fakta om Svenska Lantchips

Svenska LantChips startade för 25 år sedan och introducerade då det lite mer hantverksmässigt producerade LantChipset i Sverige – ett knaprigt chips där potatisen får behålla skalet och mer av potatissmaken, och där friteringen sker vid lite lägre temperatur än vanligt. Man var först i Sverige med s.k. grytfriterade chips och först även med ekologiska chips.

För mer information:
Joseph Bautista, marknadschef Svenska Lantchips,
08-551 130 24, joseph.b@lantchips.se

Maria Håkanson, VD Järna Kommunikation,
070 727 24 00, maria@jarnakommunikation.se


 


Bilder på nya lantchips.se:

LantChips, chili

LantChips nya hemsida

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se