Möjligheten att få arbeta på Järna Kommunikation betyder mycket för mig

Foto Anders

Hej! Jag heter Anders Aldén och är ny här på Järna Kommunikation. Min specialitet är att fokusera på hur företag kan skapa engagemang och dialog via sociala medier. Jag har ett stort intresse för storytelling och inspireras av hur ett budskap kan fångas i en spännande berättelse. Min målsättning är att varje budskap ska skapa en känsla och ett värde som får målgruppen att dela med sig av sina egna berättelser. Att frambringa slagkraftiga budskap och relevant kommunikation som är noga anpassad efter respektive medium är min drivkraft. Jag är utbildad strategisk kommunikatör men har även fördjupat mig inom projektledning och digital copywriting.

Jag kommer ursprungligen från den lilla ön Ven som ligger ca 30 minuters båtfärd från Landskrona i Skåne. I början av mars flyttade jag till Täby för att vidga vyerna och helhjärtat satsa på sambolivet. Mina huvudsakliga intressen är matlagning och naturupplevelser men jag dyker gärna ner i en spännande bok eller låter mig uppslukas av en bildande dokumentär. Jag trivs bäst i en kreativ miljö där skaparglädje och struktur går hand i hand. Mina kollegor brukar beskriva mig som en innovativ och målinriktad person med ett stort tålamod som alltid har nära till skratt.

Möjligheten att arbeta på Järna Kommunikation betyder mycket för mig. Framförallt inspireras jag av det engagemang som byrån har för ekologisk hållbarhet och långsiktiga affärer. Den grundläggande idén att tillsammans med kunden göra världen till en gladare plats är något jag gärna ställer mig bakom.

Anders Aldén Redaktör, Produktionsledare, Google Ads-certifierad 073 330 34 32 anders@jarnakommunikation.se