Frukostmöte: Helhetstänk kring design – en god affär

Karin Huber

Karin Huber

Karin Huber, vår duktiga designer, berättar om hur man får företagets vision och mission att rimma med sitt visuella uttryck. Varför är det viktigt? Vilka är fallgroparna? Hur kan man jobba med sin grafiska profil för att stärka sitt varumärke och bygga en lönsam affär? Karin visar exempel på arbeten för bl.a. Saltå Kvarn, MTAB och Svenska Lantchips.

Karin har bland annat vunnit utmärkelsen GULD i tävlingen Kolla! som arrangeras av Föreningen Svenska Tecknare. Hon fick då utmärkelsen för sin formgivning av Saltå Kvarns förpackningar. Hon har även formgivit alla bokomslag i Harry Potter-serien.

Välkommen till Frukostmöte onsdagen den 7 september, kl 08:15-09:00 i Kulturhuset i Ytterjärna.
Ekologisk frukost står framdukad från 08:00. Frukostmötet är kostnadsfritt.

Anmäl dig nu

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se