Frukostmöte: Framtidsspaning kring det digitala – med Emanuel Hallklint

Emanuel HallklintMed risk för att avslöja sina allra nördiga sidor bjuder Emanuel på de mest spännande kommande tekniska revolutioner som vi har framför oss. Hur kan våra liv komma att förändras framöver, både vad gäller kommunikation men även inom andra områden.

Vår expert på det digitala gör en spaning in i framtiden.

Emanuel växte upp utan tv, innan internet var påtänkt. Sedan dess har det hänt en hel del. Nu går vi alla runt med avancerade datorer i handen. Bransch efter branch förändras till följd av internets ständiga förändringar.  Nu spanar han in i den verklighet som kan gälla för barnen, när de blir vuxna, i denna snabbt föränderliga värld.

Onsdagen den 2 december 2015, kl 08:15-09:00 i Kulturhuset i Ytterjärna.

Vi bjuder på Ekologisk frukost från Järna Kafé. Frukostmötet är kostnadsfritt.

Anmäl dig nu

a84552fbf661a0adebe57e858675c61f_view

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se