Brought to you by

När det gäller transporter av oersättlig konst och avancerad teknisk utrustning så handlar det inte enbart om en förflyttning från a till b. Det krävs stor noggrannhet och hantverksskicklighet då det är avgörande hur dessa föremål hanteras under transporten och på plats. Det kan därför göra stor skillnad beroende på vem det är som utför denna transport och det är just den skillnaden MTAB syftar på när de säger ”Brought to you by MTAB”. Det är deras löfte, att dessa föremål hanteras av personal med lång erfarenhet och ett gediget hantverkskunnande. Att de därigenom kan hjälpa till med så mycket mer än själva transporten. Till exempel står de för konfiguration av teknisk utrustning, installation på plats, hängning av konst och så vidare.

Ta en titt på MTABs imponerad kundcase, så förstår du vad jag pratar om.

Vi är själva stolta över deras nya hemsida (på fyra språk) som vi utvecklade under våren och lanserade precis lagom innan sommarens härliga semester. Den kommer garanterat utgöra ett av våra kundcase framöver!

www.mtab.se

Transportföretaget MTABs nya hemsida

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se