Ska vi ta det där ute?

Nästa gång du kommer till vårt kontor med en ny idé eller ett problem som behöver lösas kanske vi kommer att ställa frågan:

Vill du ta det där ute?

Vi har nämligen i dag beslutat att vi ska börja med promenadmöten (spontan idé var att kalla det Walk and Talk, men vi kör på Svenska i stället). Idén är inte mer komplicerad än att man blir kreativ i tänkandet och mår bra av att promenera. Bra idéer, lätt motion, sol och frisk luft helt enkelt.

Promenadmöte och Promenadsamtal (Walk and Talk) Promenadmöte och Promenadsamtal (Walk and Talk)

Ser du oss promenera omkring ute så är det alltså troligt att det är stora idéer som tar form.

Själv har jag det senaste året infört promenadsamtal när det gäller mobiltelefonen. Varje gång jag är på kontoret och ska ringa ett samtal så är min automatiska reaktion att resa mig upp ur kontorsstolen och gå ut genom dörren, ut i solen! Där spatserar jag fram och tillbaka här i ytterjärna och samtalar med kunder, svarar på mejl m.m.  Målet är att inte bara sitta still inomhus vid en dator hela dagen. Det gäller att hitta dom små rutinerna som får en att må bra, detta har varit en av mina, bada i insjöar är en annan ;).

Jag ser mycket fram emot att se om det blir att annat resultat av vårt nästa möte om du hänger med på att ha ett promenadmöte. Så, ska vi ta det där ute?


Tips: Visste du att vandringsleden Ekoleden går precis utanför vårt kontor? Perfekt för långa möten. Och på mitt och Jespers frukostmöte ”Balansen i en digital tidsålder – att leva ”hållbart” den 22 april kommer vi dela andra idéer om hur man förhåller sig hållbart till den digitala världen, hoppas vi ses då.


Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se