På resa bortom internet

AndamanernaDen 22 april håller jag och Jesper i ett frukostmöte på temat Balansen i en digital tidsålder – att leva ”hållbart”. Där kommer ni säkert få höra lite anekdoter från mitt senaste lilla äventyr, min resa bort från internet. För under januari månad befann jag mig i det Indiska öriket Andamanerna, mitt i Bengaliska viken, långt från allt vad Internet och sociala medier heter. Jag var där med vänner från Art Lab Gnesta och vi besökte Andaman & Nicobar Island´s Enviromental Team (ANET), av dem lärde jag mig om den tropiska djungelns djur och växter, korallrev, mangroveträsk, klimatförändringar och mycket annat spännande. När jag besökte lilla Neil Island tog jag, tillsammans med min målarkompis @kamelur, tillfället i akt att prova på lite handtypografering 🙂 Bara för skojs skull. Att (nästan) inte använda internet på en hel månad var en spännande paus. Att inte läsa nyheter, inte mejla, inte kolla Facebook, inte googla någonting och att inte göra någon statusuppdatering, det var någonting unikt och sällsynt att uppleva. Tänk att det är så det är nu för tiden. Att komma bort från internet är svårt!

Hoppas vi ses på frukostmötet den 22 april!

 AndamanernaANET

Andamanerna  AndamanernaAndamanerna

  AndamanernaAndamanernaAndamanerna

 

 

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se