Händer idag: Ekobanken får ny hemsida

Ekobanken logotypeDagen till ära publicerar Ekobanken sin nya hemsida. Järna Kommunikation fick uppdraget att bistå med ny plattform på en redan befintlig designidé. Självklart responsiv och mobilanpassad – Nästan först av alla banker :-).

Ekobanken hade en fungerande webbdesign med nyanser av företagets profilfärg och ett seriöst stilrent formspråk som passade verksamheten. Denna design valde banken att behålla men valde att förnya funktionaliteten för att bl.a. passa fler plattformar. I samband med det så fick de dessutom ett nytt publiceringsverktyg vilket vi tror kommer att bli uppskattat för hemsidans redaktörer.

Ekobanken är en etisk och transparent bank som stödjer privatpersoners och organisationers vilja att utveckla det som går parallellt med bankens riktning. Värden som rimmar bra med Järna Kommunikations värderingar – ”We Like”.

Ur ”Om Ekobanken”

Ekobanken är en etisk bank öppen för alla som vill vara med och främja människors möjlighet att ta fria initiativ. De berikar vårt samhälle i form av ett bredare utbud av bland annat vårdformer, pedagogiska metoder och konstnärliga uttryck. Vi ser pengar som ett socialt medium som ska underlätta människors samarbete. Vi har allmännytta och medlemsnytta som vår främsta drivkraft.

Pengarna i banken placeras så att samhället blir mera ekologiskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt hållbart. Vi ger huvudsakligen lån till verksamheter som skapar ett socialt, miljömässigt eller kulturellt mervärde.

 

ekobanken-desktop ekobanken-mobile

 

 

 

 

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se