Frukostmöte: Helhetstänk kring design – en god affär

634632602123871666Karin Huber, vår duktiga designer, berättade om hur man får företagets vision och mission att rimma med sitt visuella uttryck. Varför är det viktigt? Vilka är fallgroparna? Hur kan man jobba med sin grafiska profil för att stärka sitt varumärke och bygga en lönsam affär? Karin visade exempel på arbeten för bl.a. Saltå Kvarn, MTAB och U&We.

Karin har bland annat vunnit utmärkelsen GULD i tävlingen Kolla! som arrangeras av Föreningen Svenska Tecknare. Hon fick då utmärkelsen för sin formgivning av Saltå Kvarns förpackningar. Hon har även formgivit alla bokomslag i Harry Potter-serien.

 

Frukostmötet hölls onsdagen den 4 mars 2015, kl 08:15-09:00 i Kulturhuset i Ytterjärna.

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se