Frukostmöte: Balansen i en digital tidsålder – att leva hållbart

emanuel-jesper-Våra sociala medier- experter Emanuel och Jesper inleder träffen med reflektioner kring vår digitala värld och vårt förhållningssätt till den. Vad betyder skiftet för oss som människor och företagare? Hur påverkas vår livsstil? Hur vill vi ha det framåt? Hur skapar vi balans? Tillfälle till diskussion, samtal och frågor.

Onsdagen den 22 april 2015, kl 08:15-09:00 i Kulturhuset i Ytterjärna.

Vi bjuder på Ekologisk frukost från Järna Kafé. Frukostmötet är kostnadsfritt.


 

Blir vi isolerade och ensamma varelser, där framför skärmen?

anti-social-as-the-early-1900s

Att söka en egen medveten balans.
Det kan vara lätt att, som karaktären i denna film, dras med och tro att tekniken ska lösa alla våra problem. Ersätta alla analoga ting och företeelser.  Vi tror att vi måste hålla en levande dialog kring hur och vad vi göra som digitala medborgare för att lära oss att hitta ett sunt förhållningssätt till den digitala världen.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se