Du sitter på intressanta nyheter, var så säker…

Att skapa bra PR handlar inte om trix och knep utan det handlar om att ha intressanta nyheter och historier som media vill ha. Var så säker på att ditt företag har små guldkorn som bara ligger och väntar på att bli använda. Jobba sedan kontinuerligt med att fånga aktualiteter som kan beröra många människor. Eller, leta udda initiativ. Var gärna ett företag som lever i konstant utveckling och nytänkande, så skapar du automatiskt många kommunikationstillfällen. Skaffa dig en åsikt, tyck om att uttrycka den och se till att det du säger är väl underbyggt. Inse till fullo att mediabilden är ditt eget ansvar. Det var summan av kardemumman av Staffans uppskattade frukostmöte härom veckan.

Staffan Nilsson, PR

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se