Utstickande webbshop för fashionabla Ture No8

Ture8

Järna Kommunikation har fått uppdrag av Integration Design att skapa en unik webbshop för högtalar -och gardinsystem installerade åt fastighetsbolaget Wallenstam som uppför ett helt magnifikt boende som saknar motstycke i Sverige.

På Grev Turegatan 8 – en av landets absolut mest centrala och exklusiva adresser byggs ”Ture No8”. 61 lägenheter med allt från små tvåor till sexrums-lägenheter på 155 kvadratmeter.

Integration Design erbjuder en specialiserad tjänst där de komponerar skräddarsydda system för varje kund och projekt. Framförallt jobbar de med unika produkter som du inte finner i en vanlig butik. Platta tavelhögtalare, motordrivna tv-mekanismer, infällda takhögtalare, ljudanläggningar som skickar musik till hemmets alla rum, touchpaneler som styr hemmets alla funktioner, magiska speglar – och mycket mer.

Järna Kommunikations uppdrag var att åt Integration Design skapa en unik webbutik där kunden kan klicka på högtalar- och gardinsymboler på en planritning motsvarande kundens lägenhet, välja gardintyp, färg- och tygval.
Soft sk. loungemusik spelas tyst i bakgrunden och tonas upp när man för musen över en högtalare. En popup med visas vid klick på en gardin, som möjliggör val av gardintyp, färg mm.

Tekniken bakom det hela bygger på skalbara SVG-bilder, HTML5 och Ajax som har stöd i samtliga moderna webbläsare.

Ett riktigt kul och spännande projekt där också vår kompetens ställs på sin spets.

 

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se