Kommunikation för hållbar utveckling

I senaste numret av Camino Magasin, med tema ”bortom trenderna” besvarar Maria några frågor kring kommunikation och hållbar utveckling.

”Fler och fler företag vill ha en tydlig miljöprofil, men än så länge är man inte helt säker på att engagemanget ger en ekonomisk vinning. Men det är väl vi som får bli bättre på att kommunicera detta!” – Maria Håkanson

Vi stödjer varje år Camino  genom att vara med som en Caninovän.  Nyligen deltog vi även i Caminokonferensen ”Bortom Trenderna” och fick många nya tankar och uppslag kring framtiden och  hållbarhet. Det var lite extra kul att vi på konferensen träffade flera av våra gottgörare till kunder, som till exempel Mickey från Gryningen och Ellinor från UandWe.

Läs artikeln här

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se