Vad har dessa gemensamt månne?

WordpressVet du vad Tidningen Nya Affärer, Nättidningen kurera.se, .se (Stiftelsen för internetinfrastruktur), Resurs bank, Filippa-K, Tidskrifterna Elle och Café, Artisten Veronica Maggio och musiktjänsten Spotify har gemensamt?

Jo: Samtliga använder webbpubliceringsverktyget och CMS:et WordPress.

Många säger till oss att de inte vill ha något ”banalt system” (typ wordpress) för att uppdatera sin hemsida på utan ett mer avancerat alternativ… Men ack vad fel man kan ha. WordPress går i princip att styra en månlandare med :-). Med tusentals tredjepartsplugins bygger man riktigt avancerade funktioner, allt från webbutiker till snygga bildgallerier, tidsstyr publiceringar och beskär bilder. Järna Kommunikation har en lång erfarenhet att koppla på de bästa tilläggen för att uppnå just det du vill, enkla som avancerade. Listan här ovan vittnar om att WordPress har en diger bredd för att täcka de flesta behov. Allt ifrån bankverksamhet till avancerade nättidningar och multibloggar.

Tror du att WordPress ändå inte klarar att täcka ditt behov av en potent redigerare för din hemsida, utmana då gärna mig!

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se