Hej då Yammer, hej Podio

podioVi har sedan några år använt oss av Yammer som intern kommunikationskanal här på Järna Kommunikation. På Yammer har vi alla varje måndag meddelat hur veckan ser ut och där har vi haft löpande dialog kring våra projekt. Yammer beskriver man kanske enklast som ett internt Facebook.

I januari började vi använda Podio i stället för Yammer. Podio kommer att vara en kommunikationskanal men där har vi nu även projekthantering och alla våra ”att göra”. Podio är ett väldigt anpassningsbart system där vi kan skapa ”appar” med de funktioner vi önskar.

Hör med oss om ni är nyfikna på Yammer, Podio eller andra smarta system/lösningar för internkommunikation, dokumenthantering, backup, projekthantering och så vidare.  Vi rådger gärna och hjälper er igång.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se