Kungliga drinkar för festliga tillfällen

Cocktailkungen Drinkar och Catering till fest och vardagOavsett om du vill hyra en bartender eller själv bli en så har du möjlighet till det hos Cocktaikungen. Cocktailkungen grundades i slutet av 2010 och är baserat på Kungsholmen i Stockholm, och genomför uppdrag över hela Sverige. De som är aktiva i företaget har under årens lopp genomfört hundratals evenemang, allt från slutna cocktail-tillställningar till omfattande företagsarrangemang.

Järna Kommunikation har fått uppdraget att hjälpa till med marknadsföringen – allt ifrån stripa bilar göra broschyr och nu senast deras nya hemsida.

Temat till hemsidan bygger på WordPress Twenty Twelve 1.2 som i grunden är responsive.

Till Cocktailkungen

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se