Vår kraft kommer ur att vara sann och få göra nytta. Vad drömmer ditt företag om?

Vi drömmer om att vara ett företag som är sant. Sant mot sig själv och sina värderingar. Äkta. Och att både orka och att våga vara det. Att stå för det vi tror på och göra det vi känner att vi kommit hit för att göra.

Präst Göran Larsson, föreläste här i Kulturhuset häromdagen och påminde mig om att det är viktigt att behålla sina vackra drömmar. Om livet ska ha en mening behöver man ha en riktning som är ett med sin goda dröm menar han. Och det stämmer, i alla fall för mig. Och för Järna Kommunikation. Så snart vi inte bottnar i vår ambition att göra nytta, och göra bra för framtiden. Att leva vår lilla dröm och att jobba enligt våra värderingar så börjar vi famla. Och ramla. Så det här med att vara sann gäller såklart även företag och organisationer. I alla fall för oss. Om ni ser att vi ser lite vingliga ut, eller inte levererar som vi ska. Påminn oss gärna om att vi behöver påminna oss om vår riktning, och vår dröm. Vad drömmer ditt företag om?

 

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se