Webbtrender 2013

Responsive webbdesignI takt med surfplattor, smartphones och skiftande skärmstorlekar på datorer varierar så kommer andra krav på webbdesign och teknik. Det som från 2011 blivit större och större är ”Responsive Design”, detta innebär i praktiken att hemsidans storlek och utseende ändras beroende av skärstorlek och upplösning.

Järna Kommunikation kommer under våren presentera vår första riktiga hemsida gjord med den senaste tekniken som bygger på ett ramverk för responsive design kallat Bootstrap. Detta såklart integrerat i CMS-verktyget WordPress.

Om du undrar hur du skall utveckla din webbplats så tala med oss – vi kommer att rekommendera ”Responsive Design”.

Exempel på RD

Mer djuplodande läsning

/Jesper @ Järna Kommunikation

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se