Medarbetarhandboken flyttar ut på nätet

Solåkrabyn, Mora Park, Årsta Gård, Ariadnes och Ekgården är några av de verksamheter som valt att flytta viktiga dokument till nya webbaserade intranät.  På detta sätt kan medarbetarna nå viktiga dokument som till exempel medarbetarhandbok, arbetsmiljöhandbok, omsorgshandbok via nätet. Med vår intranätslösning moderniseras och förenklas administrationen och medarbetarna får direkt tillgång till alla ändringar. Sist men inte minst så spar de in på papper då dessa dokument ej längre behöver finnas i pärmar på arbetsplatserna. Utöver dokumenten kan såklart intranäten innehålla mycket annat som interna bloggar, möjlighet till dialog och mycket mer.

Är ni också i fas att skaffa en nytt intranät är ni självklart välkomna att prata med mig så berättar jag mer om vår lösning.

Emanuel Hallklint
emanuel@jarnakommunikation.se
070 532 40 49

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se