Ett år kvar med Projekt Ytterjärna-ett EU projekt.

Nu har Projekt Ytterjärna pågått drygt ett år. Ett fantastiskt spännande år, massor har hänt. Projekt Ytterjärna arbetar mot två övergripande mål: Att marknadsföra platsen Ytterjärna för att fler ska komma hit. Samt att få till en intern kommunikation mellan verksamheterna här i Ytterjärna.

33 verksamheter från Ytterjärna med omnejd är med i Föreningen Ytterjärna Nätverk, den förening som bildats och som driver Projekt Ytterjärna. Alla som vill stödja platsen Ytterjärna är välkomna med i föreningen och deltaga i arbetet med Projekt Ytterjärna.

Under det gångna året har hemsidan Ytterjärna.se tagits fram, Broschyren Ytterjärna Guiden på tre språk har tryckts upp. Arbetet med Rosdagarna i juni och Ljusfesten i december samordnades i projektet. Vi har haft ett antal workshops och frukostmöten då vi arbetat med platsens identitet, det unika med platsen, målgrupper, resurser mm. Ett antal grupper har bildats som fördjupar sig i frågor som är aktuella på platsen.

Jag ser med glädje fram emot det kommande året med Projekt Ytterjärna och att få arbeta med alla fantastiska och engagerade människor som är med i projektet.

/Anna Hast

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se