Art Lab Gnesta tilldelas Gnesta kommuns miljöpris 2012

Vi säger stort grattis till Art Lab Gnesta som tilldelas Gnesta kommuns miljöpris 2012!

Art Lab Gensta har under namnet ”Green Year” fokuserat på miljöfrågor under hela 2012. Man har bland genomfört projektet ”Mat för Frösjön”, inspirerat av våra kontorsgrannar BERAS projekt Diet for a Clean Baltic, för att rädda Frösjön från samma öde som håller på att drabba vår kära Östersjö, nämligen övergödning.

Vi passar på att berätta att vi har varit med och skapat nya hemsidan, www.artlabgnesta.se, som lanserades i november. På Art Lab Gnestas blogg kan man läsa om flera andra projekt som genomförts under Green Year.

Del av Art Lab Gnestas nya hemsida

Art Lab Gnesta

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se